Nieuwe hybride onkruidborstelmachine

 

Bent u op zoek naar een nieuwe manier van onkruidbestrijding welke verantwoord is voor ons milieu? Wij hebben de oplossing!

De HM Weed Brush van Hissink is een hybride onkruidborstel. Deze borstel heeft een elektrische aandrijving, gevoed door een accu. De aftakas aangedreven dynamo zorgt ervoor dat de accu weer wordt bijgeladen.

Dankzij de elektrische aandrijving is het rendement van deze borstel vele malen groter dan dat van een borstel met hydraulische aandrijving. In combinatie met een Antonio Carraro SP 5008  is deze unieke combinatie een zeer verantwoorde keuze voor het milieu!

Met deze combinatie wordt brandstof en uitstoot bespaard. De borstel zorgt ervoor dat er met weinig toeren gewerkt kan worden. Hierdoor wordt de uitstoot gereduceerd tot een minimum. Dit bespaart op uw kosten, zorgt voor een duurzame manier van werken en een onkruidvrij terrein, weg of trottoir!

Wilt u meer informatie hierover of eens kijken of dit een oplossing voor uw manier van onkruidbestrijding kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op!

27 aug 2019