Nieuwe opraapwagen van Pottinger

TORRO COMBILINE: NU OOK IN EEN KLEINERE VARIANT

PÖTTINGER breidt de TORRO COMBILINE-lijn uit met de TORRO 5510 COMBILINE – een Profi-Model in een compact uitvoering. Het nieuwe model heeft dezelfde hoogwaardige techniek als de grotere wagens, maar beschikt over een compacte bouw. Dit is voornamelijk een groot voordeel op bijvoorbeeld percelen met een smallere toegang of op een erf met beperkte ruimte.

Ook de TORRO 5510 COMBILINE beschikt over het nieuwe POWERCUT snijsysteem met maximaal 45 geïntegreerde messen en evenzo over de 6-balks pendelpick-up. De 100% pendelfunctie van de pick-up maakt een perfecte bodemaanpassing mogelijk. Kortom, de beste voerkwaliteit voor de hoogste melkgift.

De door PÖTTINGER zelf ontwikkelde en gepatenteerde EASY MOVE uitzwenkbare messenbalk is tevens onderdeel van de nieuwe POWERCUT. Optioneel zijn de gepatenteerde  TWINBLADE omkeerbare messen. Het meenemen van een extra set messen behoort hiermee tot het verleden.

 

Wenst u meer informatie over deze wagen of over de andere typen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met u te bekijken.

2 mei 2017