Winterbeurtenactie

 

De winter staat voor de deur. U en uw trekker en machines hebben de komende maanden wat minder werk te verzetten. Het moment om het onderhoud aan uw trekker of machine te laten uitvoeren. Onderhoud is behoud en u heeft met een onderhoudsbeurt minder kans op stilstand van uw machine. Ook verlengt u de levensduur van uw machine en zal de machine zuiniger omgaan met brandstof. U investeert in minimale stilstand van uw machine en een maximale restwaarde indien u uw machine een keer zou willen inruilen. Wij willen u er op attenderen dat een grote onderhoudsbeurt meer is dan alleen filters vervangen. Enkele heel belangrijke onderdelen zijn, het updaten van de software (dit i.v.m. productverbetering), kalibreren van veel instellingen en uitlezen van foutcodes en de oorzaken hiervan opsporen. Daarom adviseren wij u uw trekker of machine aan te bieden voor een onderhoudsbeurt.

U krijgt naast originele kwaliteitsonderdelen en kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen altijd een kwaliteitsonderhoudsbeurt die bij u machine past. Bij ongebruikelijke defecten aan uw machine nemen wij contact met u op, en nemen met u door welke  reparaties noodzakelijk zijn en wat de kosten bedragen.

Actie

Als u in de periode van 1 november 2016 t/m 31 maart 2017 uw trekker of machine aanbied voor onderhoud, krijgt u een waardebon om vrij te besteden in onze winkel (met uitzondering van acties). De waarde van de bon bedraagt 5% van de factuur bij een bedrag tot €750,= excl. btw en 10% bij een bedrag vanaf €750,= excl. btw van de beurt (zowel op onderdelen als arbeidsuren). Op deze wijze kunnen wij een goede planning maken, en heeft u extra voordeel!

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 038-3314345 of u kunt een e-mail sturen.

16 nov 2016