4x Fullwood M2erlin melkrobot voor familie Dielissen

 

Bij familie Dielissen in Zeewolde (ook wel bekend van pannenkoekenhuis Hans en Grietje) wordt sinds vandaag gemolken met 4 nieuwe Fullwood M2erlin melkrobots. Melken met Fullwood was deze familie niet vreemd, aangezien ze al jarenlang met plezier en volle tevredenheid met een Fullwood melkstal mochten melken.

De M2erlin melkrobots zijn geplaatst op de kopse kant van de stal, wat resulteert een in overzichtelijke situatie voor zowel de veehouder als voor de koeien. Tevens zorgt dit er voor dat het vrije koeverkeer maximaal benut kan gaan worden.

Om maximale capaciteit te kunnen halen is tevens gekozen voor het plaatsen van een 500 liter Packo Fullwood buffertank met eigen reinigingsautomaat.

Op bijgevoegde foto’s krijgt u een mooie indruk van dit project. Heeft u hier verder vragen over of wilt u ook meer informatie over de Fullwood M2erlin melkrobot, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij feliciteren familie Dielissen met deze aanschaf van de Fullwood melkrobots en bedanken hen voor het in ons gestelde vertrouwen!

16 mrt 2021