Onze service

Reparatie in werkplaats of op locatie

Ons team van monteurs staat graag voor u klaar. Omdat continuïteit van uw werkzaamheden vaak belangrijk voor u is, proberen wij eventuele stilstand tot een minimum te beperken. Wij zorgen ervoor dat onze monteurs over de beste kennis en vaardigheden beschikken om hun taken zo goed mogelijk uit te voeren. Dit kan in de meeste gevallen zowel in onze moderne werkplaats gebeuren, als bij u op locatie.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • kennis van zaken
  • goed advies
  • een snelle oplossing
  • de beschikking over juiste onderdelen
  • een modern uitgeruste werkplaats en goed uitgeruste serviceauto’s
  • goed opgeleid en ervaren personeel.

 

Reparatie en onderhoud van alle merken

Als ondernemer wilt u zo min mogelijk stilstand. Met name in de periode dat u uw machines nodig heeft, moeten deze bedrijfszeker werken. Goed onderhoud bespaart tevens moeite en kosten op lange termijn en het verlengt de levensduur. Goede service en onderhoud zijn onmisbaar.

Wij voeren deze werkzaamheden graag voor u uit aan alle merken tractoren en (landbouw)machines, maar ook aan alle tuin- en parkmachines.

Gaat er iets mis? Met onze servicebussen repareren we zo nodig op locatie, maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze werkplaats in Kampen.

Untitled

Hydrauliek

Op het gebied van hydrauliek zijn wij rijk uitgerust en gespecialiseerd. Wij beschikken over een ruime voorraad hydrauliekslangen en –koppelingen, van klein tot groot. Met onze mobiele hydrauliekpers hebben wij ook diverse mogelijkheden om u ter plaatse te kunnen helpen. Geen uitdaging is ons te groot!

 

Voertuigtechniek

Ook voor werkzaamheden aan andere voertuigen, zelfrijdende machines of aanhangers (van aanhangwagen tot vrachtwagentrailer) bent u bij ons aan het juiste adres. Onderhoud, aanpassingen of reparaties? Wij voeren ze graag voor u uit.