Landbouw

Wij zijn een landbouwmechanisatiebedrijf en houden ons bezig met verkoop, reparatie en onderhoud van oa. landbouwmachines, hydrauliek, mesttechniek en drinkwatervoorzieningen voor dieren. Maar ook voor werkzaamheden aan andere voertuigen, zelfrijdende machines of aanhangers (van aanhangwagen tot vrachtwagentrailer) bent u bij ons aan het juiste adres.
Onderhoud, aanpassingen of reparaties?
Wij voeren ze graag voor u uit!

Reparatie in werkplaats of op locatie

Ons team van monteurs staat graag voor u klaar. Omdat continuïteit van uw werkzaamheden vaak belangrijk voor u is, proberen wij eventuele stilstand tot een minimum te beperken. Wij zorgen ervoor dat onze monteurs over de beste kennis en vaardigheden beschikken om hun taken zo goed mogelijk uit te voeren. Dit kan in de meeste gevallen zowel in onze moderne werkplaats gebeuren, als bij u op locatie.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • kennis van zaken
  • goed advies
  • een snelle oplossing
  • de beschikking over juiste onderdelen
  • een modern uitgeruste werkplaats en goed uitgeruste serviceauto’s
  • goed opgeleid en ervaren personeel.

Reparatie en onderhoud van alle merken

Als ondernemer wilt u zo min mogelijk stilstand. Met name in de periode dat u uw machines nodig heeft, moeten deze bedrijfszeker werken. Goed onderhoud bespaart tevens moeite en kosten op lange termijn en het verlengt de levensduur.

Goede service en onderhoud zijn onmisbaar. Wij voeren deze werkzaamheden graag voor u uit aan alle merken tractoren en (landbouw)machines, maar ook aan alle tuin- en parkmachines. Gaat er iets mis? Met onze servicebussen repareren we zo nodig op locatie, maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze werkplaats in Kampen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.
“Een tevreden klant is ons streven!”
Kennismaken

Bent u op zoek naar een veelzijdige mechanisatiepartner op het gebied van landbouw, tractoren, melktechniek en tuin & park? We gaan graag in gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres. Of kom bij ons langs in de winkel.

Direct contact
Reigerweg 18
8263 BB Kampen
copyright © 2024 R. van der Weerd Landbouwmachines
Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden