Tractoren

Wij zijn een landbouwmechanisatiebedrijf en houden ons bezig met verkoop, reparatie en onderhoud van oa. landbouwmachines, hydrauliek, mesttechniek en drinkwatervoorzieningen voor dieren. Maar ook voor werkzaamheden aan andere voertuigen, zelfrijdende machines of aanhangers (van aanhangwagen tot vrachtwagentrailer) bent u bij ons aan het juiste adres.
Onderhoud, aanpassingen of reparaties?
Wij voeren ze graag voor u uit!

Reparatie en onderhoud van alle merken

Al sinds 1976 mogen wij met trots officieel het Fendt-dealerschap vertegenwoordigen, waardoor wij veel Fendt-kennis en ervaring hebben mogen verzamelen. Hier hebben profiteren zowel wij als onze Fendt-rijders dagelijks van.

Tevens mogen wij het het merk Antonio Carraro vertegenwoordigen, welke zeer geschikt is voor het kleinere werk en veelal in de (glas)tuinbouw, terreinonderhoud en gazononderhoud gebruikt wordt.

Naast deze dealerschappen zijn ook andere merken ons niet vreemd en kunt u ook met andere merken bij ons terecht voor reparatie en onderhoud.

Reparatie in werkplaats of op locatie

Ons team van monteurs staat graag voor u klaar. Omdat continuïteit van uw werkzaamheden vaak belangrijk voor u is, proberen wij eventuele stilstand tot een minimum te beperken. Wij zorgen ervoor dat onze monteurs over de beste kennis en vaardigheden beschikken om hun taken zo goed mogelijk uit te voeren. Dit kan in de meeste gevallen zowel in onze moderne werkplaats gebeuren, als bij u op locatie.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • kennis van zaken
  • goed advies
  • een snelle oplossing
  • de beschikking over juiste onderdelen
  • een modern uitgeruste werkplaats en goed uitgeruste serviceauto’s
  • goed opgeleid en ervaren personeel.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.
“Een tevreden klant is ons streven!”
Kennismaken

Bent u op zoek naar een veelzijdige mechanisatiepartner op het gebied van landbouw, tractoren, melktechniek en tuin & park? We gaan graag in gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres. Of kom bij ons langs in de winkel.

Direct contact
Reigerweg 18
8263 BB Kampen
copyright © 2024 R. van der Weerd Landbouwmachines
Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden