Tuin & Park

Voor alle soorten tuin- en parkmachines bent u bij ons aan het juiste adres.
Of het nu gaat om een gazonmaaier, robotmaaier, tuinfrees, kettingzaag, bladblazer of versnipperaar, u vindt het allemaal bij ons. We hebben voor iedereen een passende machine zowel voor particulier als professional. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor uw al uw tuingereedschap.

Uitgebreide showroom

In onze winkel vindt u een uitgebreide showroom met de meest uiteenlopende machines van mechanisch tot vol automatisch. Ons enthousiaste team van mensen staat graag voor u klaar om u te helpen en adviseren. Kom eens kijken en laat u verrassen door het aanbod en de mogelijkheden.

Hebben we niet staan waar u naar op zoek bent, geef het dan aan en wij gaan vrijblijvend voor u op zoek!

Reparatie en onderhoud van alle merken

Ook voor onderhoud en reparaties aan uw tuin- en parkmachines bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruime werkplaats kunnen onze gemotiveerde monteurs onderhoud en reparaties uitvoeren aan de meest uiteenlopende machines.

Wenst u onderhoud of een reparatie te laten uitvoeren, maar u kunt de machine zelf niet vervoeren? Neem in dat geval ook gerust contact met ons op om gebruik te maken van onze haal- en brengservice in regio Kampen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.
“Bij ons vindt u alles voor zowel particulier als hovenier!”
Kennismaken

Bent u op zoek naar een veelzijdige mechanisatiepartner op het gebied van landbouw, tractoren, melktechniek en tuin & park? We gaan graag in gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres. Of kom bij ons langs in de winkel.

Direct contact
Reigerweg 18
8263 BB Kampen
copyright © 2024 R. van der Weerd Landbouwmachines
Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden