Nieuwe Fullwood M2erlin melkrobot

30 apr 2024

Op het Kampereiland mochten we bij familie Van de Weg een nieuwe Fullwood M2erlin melkrobot leveren en monteren. De nieuwe M2erlin melkrobot is naast de huidige melkstal geplaatst, zodat er gedurende de installatie doorgemolken kon worden in de Fullwood 2x 5-stands visgraatmelkstal.

Het betreft een mooie complete installatie met oa. melkvoorkoeler (buizenkoeler), Paccool buffertank, extra voerbox, etc. Hierdoor kan er een grotere capaciteit behaald worden en wordt stilstand beperkt. De herkenning betreft Tiris herkenning en de robot is voorzien van zowel Twin-entry, als Twin-exit waardoor er veel separatiemogelijkheden mogelijk zijn op een klein vloeroppervlak. Tevens is dit bedrijf uitgerust met onze nieuwe Fullsense software en natuurlijk onze sublieme Streampulse melktechniek.

We bedanken familie Van de Weg voor de gunning, feliciteren hen van harte met deze aanwinst en hopen dat ze er heel veel plezier aan mogen beleven!

Kennismaken

Bent u op zoek naar een veelzijdige mechanisatiepartner op het gebied van landbouw, tractoren, melktechniek en tuin & park? We gaan graag in gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres. Of kom bij ons langs in de winkel.

Direct contact
Reigerweg 18
8263 BB Kampen
copyright © 2024 R. van der Weerd Landbouwmachines
Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden