Nieuwe Fullwood M2erlin melkrobots voor fam. Straatman

18 okt 2023

Bij familie Straatman in het mooie Vaassen mochten we 3 nieuwe Fullwood M2erlin melkrobots leveren en plaatsen. Na een verbouwing zijn de robotruimtes klaargemaakt, waarna de robots hier in geplaatst konden worden. In tussentijd kon de oude melkput nog gebruikt worden.

Ook deze M2erlin melkrobots zijn uiteraard uitgerust met de welbekende Streampulse melktechniek van Fullwood. Daarnaast zijn de boxen voorzien van rechte inloop waardoor zowel twin-entry als twin-exit mogelijk is. De separatiemogelijkheden zijn hierdoor ongekend, waardoor ook deze boxen in nagenoeg elke stal te plaatsen zijn.

Ook is dit systeem voorzien van oa. een Packo buffertank, een Packo buizenvoorkoeler, een dubbel buisfilter dat automatisch overschakelt, een vulpunt voor de melktaxi en de nieuwste managementsoftware. Kortom een zeer mooi en compleet systeem waardoor dit bedrijf goed te managen is.

We feliciteren familie Straatman met deze aanwinst en bedanken hen voor alle goede zorgen!

Kennismaken

Bent u op zoek naar een veelzijdige mechanisatiepartner op het gebied van landbouw, tractoren, melktechniek en tuin & park? We gaan graag in gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres. Of kom bij ons langs in de winkel.

Direct contact
Reigerweg 18
8263 BB Kampen
copyright © 2024 R. van der Weerd Landbouwmachines
Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden