Stalventilatie ECV-Fan voor een goed stalklimaat

15 mei 2024

Een goed klimaat in de stal is essentieel voor veehouder en veestapel. Met name bij de veestapel kan hittestress voorkomen worden, wat resulteert in gezondere en sterkere koeien. Hierdoor zal ook de melkgift tijdens warme dagen constanter blijven. Kortom; een goed stalklimaat is belangrijk voor mens en dier.

Een goed stalklimaat is onder andere te realiseren door goede stalventilatie, bijvoorbeeld door de ECV-Fan ventilatoren van Royal de Boer stalinrichting.

Deze unieke, instelbare stalventilator is zo ontworpen dat de louvres een laminaire stroom afgeven. Dat betekent dat de luchtstroom zich in luchtlagen om de koe heen kan bewegen. Zo wordt jouw koe, zelfs als zij achter een koe of object staat, te allen tijde gekoeld. Een uniek systeem waarmee je, onder andere, effectief hittestress voorkomt!

Ook gaat deze ventilator verstuiving tegen, wat zeer bevorderend werkt voor de longen van jouw koeien. Kortom, de ECV-Fan zorgt voor gezonde en comfortabele koeien, waardoor je een merkbaar verschil zult zien in de melkproductie en vruchtbaarheid.

De ventilator:
• Richt de wind op de koe en laat geen wind verloren gaan aan uw stal
• Geeft een gelijkmatige, laminaire luchtstroom af
• Creëert een zeer aangename omgeving voor uw koeien
• Boost merkbaar de productiviteit en gezondheid van uw koeien
• Koelt in gewenste richting door instelbare kleppen

Wenst u meer informatie over deze ventilatoren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kennismaken

Bent u op zoek naar een veelzijdige mechanisatiepartner op het gebied van landbouw, tractoren, melktechniek en tuin & park? We gaan graag in gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres. Of kom bij ons langs in de winkel.

Direct contact
Reigerweg 18
8263 BB Kampen
copyright © 2024 R. van der Weerd Landbouwmachines
Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden